Termeni si Condiții

 1. INFORMATII GENERALE

Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul WWW.VIPTEAMASIGURARI.COM

Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de SC NIKA&PREDA CONSULTING SRL ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre SC NIKA&PREDA CONSULTING SRL,  toate drepturile fiind rezervate subscrisei. Marca si logo-ul care apar pe acest website sunt proprietatea SC NIKA&PREDA CONSULTING SRL.

 

Datele de identificare si contact:

NIKA & PREDA CONSULTING SRL, cu sediul în București, str. Lt. Gheorghe Saidac, nr. 11, Bl. 25, sc4, ap. 57, sector 6, CUI 33265950, J40/6934/2014, în calitate de asistent în brokeraj al DESTINE BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L., cu sediul în Ploieşti, Str. Torcători nr.4, et.1 ap.2, și et.3 ap.4, judeţul Prahova, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Prahova cu nr. J29/1143/04.05.2007, cod unic de înregistrare 21678074, Autorizaţie de funcţionare nr. 577/17.08.2007, înregistrată în Registrul brokerilor de asigurare la nr. 425/20.08.2007

 

Contact informații generale : office@vipteamasigurari.ro
Contact informații cu privire la plăți și procesarea acestora: plati@vipteamasigurari.ro
Contact informații cu privire la prelucrarea datelor cu character personal: dpo@vipteamasigurari.ro

 

NIKA & PREDA CONSULTING isi rezerva dreptul de a modifica unilateral prevederile din Termeni si conditii, in acord cu prevederile legale, modificari ce vor intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului Termenilor si conditiilor pe pagina de internet. Folosirea de catre dvs., in calitate de utilizator, a paginii de internet dupa realizarea acestor schimbari presupune ca ati luat cunostinta despre acestea, le intelegeti si v-ati exprimat acceptul cu privire la aplicarea acestora in ceea ce va priveste.

 

NIKA & PREDA CONSULTING este scutita de orice raspundere in cazul unor eventuale erori sau inexactitati din continutul informatiilor datorita unor cauze ce nu ii pot fi imputate acesteia si nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de functionarea defectuoasa a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.

 

 

 1. FURNIZARE SERVICII IN FORMAT ELECTRONIC

NIKA&PREDA CONSULTING intermediaza servicii de asigurare prin intermediul paginii de internet www.vipteamasigurari.com.

 

Pagina de internet www.vipteamasigurari.com poate fi folosita doar de persoanele majore si care au capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.

 

Pagina de internet este protejata cu ajutorul conectarii cifrate folosind protocolul https. Transferul datelor personale precum si procesele de de autentificare si autorizare, daca sunt utilizate, au loc cu ajutorul protocolului de securitate TLS / SSL – 2048 biti. Accesul utilizatorilor la conturile create este protejat printr-un nume de utilizator si o parola.

 

NIKA&PREDA CONSULTING nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune provocate de transmiterea de catre Utilizator a parolei si a numelui de utilizator catre terte persoane.

 

 

 1. INCHEIEREA CONTRACTUL DE ASIGURARE

Contractul de asigurare se incheie in baza:

 • acestor Termeni si Conditii
 • cererii de oferta din partea Utilizatorului
 • ofertei adresata Utilizatorului
 • conditiilor de asigurare specifice fiecarui produs de asigurare

 

Orice utilizator are posibilitatea sa achizitioneze o asigurare prin intermediul site-ului www.vipteamasigurari.com
Utilizatorul are posibilitatea de a inceta in orice moment utilizarea serviciilor furnizate de NIKA&PREDA CONSULTING pe cale electronica.

 

Pentru a obtine o oferta de incheiere a contractului de asigurare, utilizatorul va trebui sa completeze o serie de informatii si sa se asigure ca datele introduse sunt corecte.

 

Daca Utilizatorul este de acord cu oferta, prin continuarea procesului, Utilizatorul va alege modalitatea de plata a primei, dupa care va completa informatiile necesare platii si livrarii in format electronic pe adresa de email  furnizata.

 

Polita de asigurare se va genera si va fi disponibila numai dupa plata acesteia si confirmarea platii de catre operatorul de plati al site-ului.

 

 

 1. COSTURI LEGATE DE INCHEIEREA CONTRACTULUI
 • Prima de asigurare reprezinta pretul final platit de utilizator pentru a beneficia de protectia oferita de contractul de asigurare
 • Utilizatorul nu va suporta alte costuri suplimentare legate de incheierea contractului de asigurare.

 

 1. MODALITATEA DE PLATA A PRIMEI DE ASIGURARE

Utilizatorul poate realiza plata exclusiv online, autorizata cu cardurile: Visa, MasterCard, Maestro.

 

Pentru efectuarea platii on-line, Utilizatorul este directionat pe pagina securizata de internet a procesatorului de plati, unde are loc autorizarea tranzactiei.

 

Confirmarea incheierii contractului de asigurare se face prin informatia corespunzatoare afisata pe pagina de internet dupa efectuarea platii. Polita intra in vigoare la data stabilita prin contract, dar nu mai devreme de data achitarii primei de asigurare.

 

Politele de asigurare medicala vor fi transmise Utilizatorului numai in sistem electronic, pe adresa de e-mail furnizat, de unde utilizatorul le poate imprima pe suport de hartie.

 

Utilizatorul are urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizeze date adevarate, exacte si complete
 • sa mentina si innoiasca, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

 

In cazul tentativei de utilizare frauduloasa a sistemului de achizitii online cu plata prin intermediul cardurilor bancare NIKA&PREDA CONSULTING va intreprinde toate demersurile necesare cerute de organele abilitate si va furniza datele cerute de catre autoritati.

 

Produsele de asigurare se constituie intr-un serviciu pentru care termenii sunt agreati in prealabil, de aceea, returnarea/anularea lor nu este posibila.