Asigurarea pentru calatorii in strainatate (TRAVEL)

Protectia starii de sanatate pe durata efectuarii calatoriilor in strainatate este extrem de importanta. Fie ca vom calatori in scop lucrativ, vom studia in alta tara sau ne vom bucura de o vacanta, eventualele necesitati medicale pot fi acoperite numai de o polita tip TRAVEL, dedicate actiunilor noastre.

De ce sa imi cumpar o asigurare TRAVEL?

Aceasta asigurare, in limita sumei maxime asigurate, conform pachetului achiziționat, poate asigura următoarele beneficii:
-Costuri de spitalizare şi tratamente medicale de urgenţă, inclusive acutizarea unei afecţiuni cronice sau a unor condiţii medicale preexistente
-Transportul asiguratului de urgenţă, în caz de necesitate medicală
-In cazul intreruperii calatoriei, sunt restituibile costurile pentru serviciile de călătorie rezervate şi nefolosite, după plecarea în călătorie
-Costuri de repatriere a corpului neînsufleţit al asiguratului, în caz de deces
-Costurile medicale care au legătură cu accidente survenite ca urmare a practicării sporturilor de agreement.
De asemenea, politele tip TRAVEL pot asigura si valoarea bagajelor (pentru riscul de furt, pierdere, deteriorare), indemnizatii/compensatii in caz de accident, precum si valoarea pagubelor produse tertilor (clauza de asigurare a raspunderii civile private pentru calatorii).
Pentru deplasari cu durata mai lunga de 120 zile sunt disponibile variante Long trip sau multi-trip (in cazul deplasarilor sucesive).
Anularea unei calatorii sau intreruperea acesteia prematur, pot fi despagubite cu valoarea integrala sau faractionata (in functie de caz) a calatoriei.

Aria de acoperire poate fi selectata in urmatoarele moduri: Europa, International, Exclusiv SUA/Canada. Primele de asigurare sunt influentate de varsta asiguratului, zona geografica in care se deplaseaza, perioada si scopul calatoriei.

 

Daca vei calatori cu autoturismul, protecţia ta si a celorlalti pasageri este intregita pentru evenimentele care survin pe teritoriul Europei în sens geographic, prin achizitionarea Asistentei rutiere, beneficiind, in caz de necessitate, de urmatoarele servicii: tractare, reparaţie la faţa locului sau transportul la cel mai apropiat service auto, service roti, masina la schimb sau cazare la un hotel, depozitare/parcare, repatriere si/sau recuperare autovehicul.

 

Asigurarea de Asistenta rutiera poate fi achizitionata doar pentru numarul de zile in care te deplasezi in Europa, sau pentru 1 an, fiind valabila si pe teritoriul Romaniei.