DESPRE NOI

O echipa de incredere

 

Suntem o echipa formata din specialisti seniori cu acreditari in diverse segmente ale pietei de asigurari si servicii financiare: evaluatori de risc, mediatori si negociatori comerciali, traineri si formatori.

 

Experienta vasta si calitatea muncii noastre este apreciata atat in plan intern, de catre DESTINE HOLDING, compania care incadreaza juridic activitatea noastra, cat si parteneri externi de business precum Daune Direct, BrokerNet, Transilvania Leasing, Ergo Asigurari, Gothaer Asigurari, Signal Iduna Pointer Systems, s.a.

Viziunea noastra

 

“Iti dezvaluim viitorul prin actiunile prezente!”

 

In fiecare zi, cateva mii de persoane aleg serviciile VIP TEAM pentru a ne incredinta un risc, un posibil factor perturbator din viata sau afacerea lor, pentru a se simti liberi si in siguranta.

 

Cu ajutorul pregatirii continue si tehnologiei imbunatatim protectia lor si cream noi solutii care sa raspunda dinamicii acestui secol.

 

Logo-ul nostru este expresia vizuala a identitatii si angajamentului nostru: ACVILA ROMANA- simbolul neamului romanesc prezenta si pe drapelul national si POTIRUL INTELEPCIUNII – setea de cunoastere si evolutia potentialului uman.

Serviciile oferite sunt angajamentul nostru pentru o viata mai relaxata, ferita de griji, in care TIMPUL este alocat placerilor personale, iar birocratia si consumabilele sunt reduse considerabil.

Departamente specializate

 

In functie de specificul necesitatilor, am dezvoltat echipe specializate in solutii de asigurari de sanitate si viata, proprietati, IMM, bonds, raspunderi civile. Indiferent de tipul afacerii sau stilului de viata, putem gasi solutii care sa ofere siguranta si eficienta pentru bugetul alocat.

 

Poti evalua ofertele calculate automat pe site sau poti contacta un specialist care sa iti ofere o varianta personalizata.

 

Avem in portofoliu optiuni unice pentru piata din Romania si colaboram cu societatile de asigurari pentru crearea de noi servicii si tipuri de asigurari cat mai adaptate provocarilor prezente si cat mai simplu de gestionat.
Reteaua nationala de specialisti asigura o oferta ampla de servicii si suport eficient atat in zonele urbane cat si rurale.