Asigurare Sanatate Signal Iduna

Signal Iduna 360 Care, Signal Vital Care, Signal Take Care

 

Signal Iduna este compania nr.1 din Romania specializata in asigurari de sanatate pentru persoane fizice si companii, cu o retea de peste 1.100 clinici medicale partenere, capabile sa ofere servicii de cea mai buna calitate. Aria de acoperire se extinde in Europa, inclusiv Turcia pentru anumite produse.

Asigurarea Signal Iduna 360 Care

 

Acopera beneficii medicale in ambulatoriu nelimitat (vizite la specialisti, interventii si investigatii care nu necesita spitalizare) si spitalizare si interventii chirurgicale pana la suma de 90.000 lei/an-pt. varianta Plus, respectiv 150.000 lei/an-pt varianta Premium. De asemenea, varianta Premium acopera si maternitatea, iar zona de acoperire se extinde pentru UE si Turcia.

Signal Vital Care

 

Acopera tratamente, terapii si consultanta pentru cancer. Principalele beneficii medicale sunt: consultatii, investigatii si tratamente, spitalizare de zi si continua, interventii chirurgicale, chirurgie plastica reparatorie, consigliere psihologica si de nutritive, a doua opinie medicala.

 

Suma asigurata este de 100.000 lei/an-pt. varianta Plus, respectiv 200.000 lei/an-pt varianta Premium. De asemenea, in varianta Premium, zona de acoperire se extinde pentru UE si Turcia.

Asigurarea Signal Take Care

 

Este o asigurare de sanatate cu un cost mai redus, acoperind numai necesitati medicale in regim de spitalizare de zi si continua, interventii chirurgicale. Ca si in cazul 360 Care, suma asigurata este de 90.000 lei/an-pt. varianta Plus, respectiv 150.000 lei/an-pt varianta Premium. De asemenea, in varianta Premium, zona de acoperire se extinde pentru UE si Turcia.

Pentru incheierea oricarei asigurari de sanatate individuala (familie) este necesara o evaluare medicala in sensul furnizarii unor informatii si date personale (nu sunt necesare examinari fizice sau analize). Anumite afectiuni/boli pre-existente pot determina refuzul asiguratorului de a prelua solicitantul sau de excludere a acoperirii costurilor generate de istoricul medical existent la momentul preluarii clientului in asigurare. Decizia societatii de asigurare este comunicata clientului inainte de emiterea politei.

 

Asigurarile de sanatate individuale nu inregistreaza un raport BONUS/MALUS, in sensul ca la reinnoire, prima de asigurare propusa nu va fi redusa daca nu s-au inregistrat despagubiri si nici nu va creste proportional cu valoarea despagubirilor platite de asigurator in anul anterior.

 

Totusi, la reinnoire, prima de asigurare poate suferi modificari (in ambele sensuri) in cote rezonabile, datorita varstei (factorul de imbatranire care determina un risc crescut de imbolnavire) si inflatiei medicale (generat de impactul inovatiilor in medicina).